Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus- ja sopimusehdot muodostavat yhdessä tilausvahvistuksen kanssa sopimusalustan ostoksellesi. Nämä tilaus- ja sopimusehdot tulevat sovellettaviksi, kun kuluttajana teet ostoksia www.puresolid.fi verkkosivuilla. Kuluttujana asemaasi turvaavat myös kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) säännökset. Mikäli teet ostoksia yrityksen kautta tulevat sovellettaviksi Suomen kauppalaki (27.3.1987/355).

Verkkokaupan omistajana ja tuotteen myyjänä toimii Puresolid Oy (”Puresolid”). Alla yrityksen tiedot

  • Y-tunnus 3145410-1
  • Haapalankatu 3, 15240 Lahti
  • Asiakaspalvelun puhelinnumero +358 44 741 9339

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Puresolid Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin ja varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheen takia.

Tilaaminen

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on hyväksynyt nämä tilaus- ja sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Lue tilausvahvistus tarkasti läpi sen saatuasi ja tarkista, että tilausvahvistus on yhtäläinen tilauksesi kanssa. Voimassa oleva hinta on hinta, mikä on tilausta tehdessä näkynyt verkkokaupassa.

Maksuehdot

Tilaus maksetaan kokonaisuudessaan tilausprosessin lopussa käytettävissä olevilla maksutavoilla, mikäli asiakkaan kanssa ei ole tehty erillistä laskutussopimusta.

Maksutavat

Verkkopankkimaksu

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Tuotetiedot

Tuotetiedot on pyritty tekemään mahdollisimman kattaviksi ja tarkoiksi. Jos tarvitset lisää tietoa tuotteista, ota yhtyettä myynti@puresolid.fi. Vastaamme mielellään kysymyksiisi koskien tuotteitamme. Älä tilaa tuotetta, mikäli olet epävarma tuotteen sopivuudesta.

Toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tavalla. Kannamme riskin tuotteen vahingoittumisesta, kunnes tuote on luovutettu. Mikäli toimitus myöhästyy, tiedotamme siitä mahdollisuuksien mukaan. Mikäli olet tilannut useamman kuin yhden tuotteen, on mahdollista, että saat tuotteet erillisissä lähetyksissä.

Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskulut. Toimitustapa riippuu ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta.

Toimitusaika tuotteille on 2–8 viikkoa. Puresolid Oy:llä on oikeus muuttaa toimitusaikataulua meistä riippumattomista syistä.

Jos tuote on tilattu noudettuna, sen voi noutaa, kun olet saanut ilmoituksen tuotteen valmistumisesta. Noudettaessa Puresolid Oy:n tiloista tilauksen voi noutaa arkisin klo 7.00–14.00 välisenä aikana. Jos tuotetta ei ole noudettu 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta kauppa peruuntuu.

Noudettaessa yrityksen tai yksityishenkilön puolesta tulee mukana olla valtakirja. Yksityshenkilön valtakirjassa tulee olla seuraavat tiedot: valtuttajan nimi, syntymäaika, päivämäärä, valtuuttajan allekirjoitus ja nimenselvennys sekä valtuutetun syntymäaika ja nimi. Yrityksen osalta valtakirja tarvitaan, jos noutajalla ei ole yrityksen nimenkirjoitusoikeutta. Yrityksen valtakirjassa tulee olla seuraavat tiedot: nimenkirjoitusoikeuden omaavan henkilön nimi ja allekirjoitus, yrityksen nimi, y-tunnus, päivämäärä sekä valtuutetun nimi.

Palauttaminen

Puresolid Oy noudattaa kuluttajasuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita. Voit käydä tutustumassa ehtoihin osoitteessa www.kuluttajavirasto.fi.

Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen suosittelemme, että mahdollisimman pian tarkistat, että toimitus vastaa tilausvahvistusta, etteivät tuotteet ole vaurioituneet kuljetuksessa tai ettei tuotteissa muuten ole virheitä tai puutteita. Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ostaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista kuten toimituskuluista. Tuotteen voi palauttaa osoitteeseen: Puresolid Oy, Haapalankatu 3, 15240 Lahti. Asiakas voi myös palauttaa tavaran paikan päälle.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Jos tuote on otettu käyttöön tavaran arvon alentumisesta vastaa asiakas. Jos tuote on tullut sen käyttämisen takia myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta koko sen arvolla. Voimme pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin. Mikäli tuote on palautettu 14 päivän kuluessa ja se

on myyntikuntoinen, palautamme 100 % tilauksen arvosta. Puresolid Oy palauttaa summan viimeistään 14 päivää siitä päivästä, jolloin Puresolid Oy on vastaanottanut asiakkaan ilmoituksen edellyttäen, että Puresolid tämän ajan sisällä on vastaanottanut palautettavan tavaran muuttumattomana tai kuitin siitä, että tavara on lähetetty takaisin.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.

Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostajalla on oikeus hyvitykseen. Ensisijaisesti pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan toiseen tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto.

Tarkastamme tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä vikaseloste ja kopio kuitista. Palautuksen tulee olla huolella pakattu.

Ennen tuotteen palautusta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@puresolid.fi tai puhelimitse

+358 44 741 9339

Mittatilaustuotteet

Mikäli asiakas haluaa tehdä muutoksia mittatilaustuotteeseen siinä vaiheessa, kun asiakas on jo hyväksynyt tilauksen tai tuote on jo valmistuksessa, voivat kyseiset muutokset nostaa annettua hintaa tai olla mahdottomia toteuttaa tuotantoteknisistä syistä ja asiakas joutua tilaamaan uuden tuotteen. Mahdollisista tilaamisen jälkeen tapahtuvista muutoksista tulevat lisäkustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Muuta huomioitavaa

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Pyrimme ilmoittamaan, mikäli tilauksen käsittelyaika on luvattua pidempi, sähköpostitse, puhelimitse tai yleisenä ilmoituksena Internet -sivustollamme.

Shopping Cart