Kestävä Corian®-komposiitti kylpyhuoneeseen

PureSolid-kylpyhuonekalusteet on valmistettu lujasta Corian-komposiitista, joka kestää kovaa kulutusta. Corian soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kylpyhuoneeseen, sillä se hylkii likaa, vettä ja kolhuja. Helppohoitoisten Corian-tuotteiden käyttöikä on käytännössä ikuinen.

Terveellinen ja turvallinen valinta

Corian on kestävä ja myrkytön materiaali, joka sopii myös allergiakoteihin. Corian valmistetaan luonnonmineraaleista ja akryylikuidusta, mikä tekee siitä todella lujan komposiittimateriaalin. Tuote on kestävyytensä ja huollettavuutensa ansiosta käytännössä ikuinen, joten se on ympäristöystävällinen ja taloudellinen valinta.

Helppohoitoiset kylpyhuonekalusteet

Korkean hygieniatason tiloihin sopivat Corian-kalusteet ovat erittäin helppohoitoisia. Kodin tavallisilla kylpyhuoneen puhdistusaineilla saat vaativatkin tahrat poistettua helposti ja vaivattomasti.

Corian-tuotteiden huolto-ohje:

Kunnostus ja huolto

Jos tuotteen pinta kuluu, sen voi kunnostaa hiomalla tai vaihtamalla vaurioituneeseen kohtaan uuden palan. Saumaton materiaali muodostaa tasaisen pinnan myös jälkikorjausten kanssa. Corian-tuotteilla on kymmenen vuoden materiaalitakuu.

Tilaa tuotteen huolto: corian@ukkopuu.fi

Yli sata värivaihtoehtoa

Kylpyhuonekalusteiden mallistomme sisältää useita perusvärejä, mutta voit valita niiden lisäksi yksilöllisen vaihtoehdon yli sadan Corian-värin joukosta. Värivalikoimassa on suosittujen puu- ja kivikuosien lisäksi ylellisiä marmorikuoseja. Läpivärjätty materiaali ei haalistu käytössä, joten se pysyy siistin näköisenä vuodesta toiseen.

Tutustu Corian-malliston värivalikoimaan > https://www.corian.uk/-colours-of-corian-r-

Corian värejä
Shopping Cart